f.a.q.

waar vind ik eazie?

eazie vind je verspreid in de Randstad. Momenteel zijn er tien vestigingen, we zijn druk bezig om verder uit te breiden. Je kunt ons vinden in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Zaandam, Delft en Utrecht.

wat kan ik bij eazie eten?

eazie is het verse en gezondere food concept voor heerlijke wokmaaltijden, salades, wraps,  smoothies en meer. Met de snelle en leuke service is eazie het ideale restaurant om snel jouw benodigde maaltijd te halen of om even rustig bij te komen in een trendy omgeving.

Of het nu gaat om lunch of diner, eazie heeft voor jou de gezondere oplossing. Met de verse producten biedt eazie jou de mogelijkheid om binnen een druk leven toch de goede en bewuste maaltijd binnen te krijgen die je nodig hebt.

allergenen informatie

Klik hier voor informatie over de allergenen! Achter de gerechten staan symbolen, deze geven aan welke allergenen er in het gerecht zitten. Houd er rekening mee dat alle gerechten in dezelfde omgeving worden bereid. Indien je een voedselallergie hebt, geef dit dan aan bij je bestelling. Voor meer vragen over de allergenen kan je terecht bij 1 van onze restaurants of stuur een mail naar info@eazie.nl.

allergenenkaart 2016

kan ik een koolhydraatarme wokmaaltijd bestellen?

Dit kan zeker! Je kan bij het bijgerecht namelijk kiezen voor slim noedels. Deze vezelrijke noedels zijn koolhydraatarm, gluten-, suiker- en vetvrij en ze bevatten slechts 22 kcal per 100 gram!

Wil je helemaal geen koolhdraten eten, dan kan het bijgerecht vervangen worden voor 2x extra groente. Je kan dan  in totaal 7x groente uitkiezen voor in je wokmaaltijd!

ik wil graag een extra portie garnalen in mijn wokmaaltijd, hoeveel garnalen krijg ik dan?

In een wokmaaltijd met garnalen zitten 7 garnalen. Voor een extra portie garnalen betaal je 1 euro en ontvang je 3 garnalen extra in je wokmaaltijd.

heb je een andere vraag?

jouw naam

jouw e-mailadres

jouw telefoonnummer

jouw woonplaats

jouw vraag