of

Voel je Fit met onze Smoothie Bowls

Smoothie bowls: lekker én gezond! In één maaltijd zitten alle voedingstoffen om jou een instant boost te geven! Een heerlijke mix van fruit, groente, zaden, pitten en superfoods maken de kleurrijke (vegan) smoothie bowls lekker én voedzaam!

You are what you eat!

Voeding heeft een belangrijke impact op je fysieke en mentale gezondheid. Door de juiste voedingstoffen binnen te krijgen kan eten je happy maken!

Waan je aan het strand met de Tropical smoothie bowl, met banaan, ananas, kokosnoot en havermelk. Of krijg een instant boost met de Power smoothie bowl, met avocado, spinazie, banaan en havermelk. Beiden hebben een heerlijke topping van zomersfruit en gezonde noten en pitten.

Bomvol goede voedingstoffen

De smoothie bowls zitten bomvol gezonde voedingstoffen die je lichamelijke en mentale gezondheid een boost geven! Zonder dat je het door hebt kom je met een smoothie bowl heel makkelijk aan je dagelijkse portie fruit en groente! Daarbovenop krijg je vitamines, mineralen en gezonde vetten en vezels binnen.

Bepaalde groente en fruit soorten bevatten een extra’tje voor je lichaam. De tropical smoothie bowl bevat onder andere banaan en ananas. Banaan bevat veel voedingsvezels en is goed voor je weerstand, spijsvertering en het in evenwicht houden van je bloedsuikerspiegel. Ananas heeft een hoog gehalte aan vitamine C en geeft je immuunsysteem een boost.  

De power smoothie bowl bevat onder andere spinazie en avocado. Donkere bladgroenten zoals spinazie zijn goed voor je immuunsysteem en verkleinen de kans op ontstekingen. Ook hebben ze een positieve invloed op je geheugen en leerprestaties. De onverzadigde vetten van avocado’s verlagen je bloeddruk. Ook bevat een avocado veel vezels die het risico op hart en vaat-ziekten verminderen.

De smoothie bowls zijn versierd met allemaal lekkere en voedzame toppings zoals blauwe bessen die antioxidanten bevatten en walnoten die omega-3 vetzuren bevatten, een essentiële bouwstof voor je hersenen (is het jou ook al opgevallen dat walnoten eruit zien als mini-hersenen?).

De meeste groente en fruit zijn arm in calorieën en bevatten veel vezels waardoor je sneller een vol gevoel hebt. De smoothie bowls zijn licht verteerbaar en de voedingstoffen worden gemakkelijk opgenomen. Hierdoor is de smoothie bowl voedzaam is.

Geniet van een heerlijke smoothie bowl!

Kom langs bij jouw eazie restaurant en geniet van een heerlijke én gezonde smoothie bowl. Met het mooie weer in aantocht kan je lekker op ons terras in het zonnetje zitten. Heb jij de zomer al in je bowl? ☀️