Onderscheidend

Als franchisenemer werk je met dagverse, gezondere producten. Onze formule is transparant: je staat in een open keuken met een bar vol groentes, noedels, rijst en heerlijke unieke sauzen. De gast kiest zelf zijn ingrediënten en de gerechten worden à la minute bereid.

We willen onze gasten blijven verrassen. Dat doen we door nieuwe gerechten en dranken op het menu te zetten en door leuke acties in de vestigingen te organiseren. In alles wat we doen is kwaliteit een voorwaarde.

Delivery

Al onze eat-in en take-away restaurants bezorgen ook vanuit hun vestiging. Daarnaast hebben we sinds 2018 ook locaties die puur zijn ingericht op delivery en take-away.

Wij ondersteunen franchisenemers actief

  • Uitgebreide (bedrijfs)begeleiding voor, tijdens en na de start
  • Turn key oplevering van jouw eazie vestiging
  • Centrale assortimentssamenstelling met unieke, eazie recepturen
  • Centrale inkoop en logistiek
  • Uitgebreide training en opleiding
  • Coach on the job
  • Professionele marketing met centrale website
  • Kennisdeling
  • Formule-ontwikkeling / innovatie

Onze franchisenemer voldoet aan het volgende profiel

  • Je bent enthousiast over eazie, hebt een goed stel hersenen en een echte ondernemersmentaliteit!
  • Je bent bereid om hard te werken in jouw eigen restaurant, bent actief bezig met het promoten van eazie in jouw stad en continu op zoek naar landelijke en lokale kansen in de markt!
  • Uiteraard vind je het leuk om met mensen te werken en gasten het naar hun zin te maken.
  • Horeca ervaring is een absolute pré, omdat je dan weet in welk ondernemersavontuur je stapt.
  • Je hebt minimaal hbo denkniveau, minimaal 4 jaar werkervaring bij voorkeur in de horecabranche, minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring en affiniteit met horeca.

To the point

Samen zoeken we de beste locatie voor jouw eazie onderneming. Belangrijke uitgangspunten voor een eazie locatie zijn het aantal inwoners van de stad (minimaal 80.000) en de omgeving van de locatie: er dient voldoende aanbod te zijn van winkels, kantoren, een hogeschool of een universiteit. De totale investering ligt voor een restaurant (eat-in, take-away, delivery) tussen de €250.000 en € 450.000. De investering voor een delivery-vestiging (delivery en take-away) ligt tussen de €200.000 en € 250.000. Het benodigd eigen vermogen is 20-25% van de totale investering plus een entreefee van €15.000. Verder hanteren we een 5% franchise fee en 3% marketingfee.

Wil je ook meegroeien met ons succesvolle concept dat al ruim 10 jaar bestaat?

Stuur direct een mail naar [email protected] 
Dan nemen wij zo snel mogelijk contact je op!