In een urban-Asian omgeving bieden wij onze gasten à la minute klaargemaakte wok meals met unieke Aziatische smaken, poké bowls, noodle soups, salades, wraps en smoothies. Eazie is een ontmoetingsplek voor mensen uit alle culturen en daar zijn we heel trots op! 

We zijn de place to be voor een gezonde en snelle lunch, heerlijke avondmaaltijd of gezond tussendoortje tegen een betaalbare prijs!

WORD FRANCHISENEMER

Wil jij ook meegroeien met ons succesvolle concept dat al bijna 20 jaar bestaat? Download direct onze franchisebrochure.

 

In 10 stappen naar je ondernemersdroom bij eazie

We starten met een telefonische intake, om vervolgens een kennismakingsgesprek in te plannen. Vervolgens zijn er een aantal stappen die wij doorlopen om samen naar de grote opening te gaan! Wil je weten welke stappen dat zijn? Download dan onze franchisebrochure. 

 

Transparant en verrassend

Als franchisenemer werk je met dagverse, gezondere producten. Onze formule is transparant: je staat in een open keuken met een bar vol groentes, noedels, rijst en heerlijke unieke sauzen. De gast kiest zelf zijn ingrediënten en de gerechten worden à la minute bereid.

We willen onze gasten blijven verrassen. Dat doen we door nieuwe gerechten en dranken op het menu te zetten en door leuke acties in de vestigingen te organiseren. In alles wat we doen is kwaliteit een voorwaarde.

 

Bekijk het verhaal van onze trotse franchisenemer

Onze franchisenemer voldoet aan het volgende profiel:

 

Jij bent: 

  • Enthousiast over eazie, hebt een goed stel hersenen en een echte ondernemersmentaliteit!
  • Bereid om hard te werken in jouw eigen restaurant, bent actief bezig met het promoten van eazie in jouw stad en continu op zoek naar kansen in de markt!
  • Een echte gastheer / gastvrouw en maakt je gasten elke dag weer blij en zorgt dar je team elke dag weer staat te swingen in je zaak. 
  • Je hebt minimaal een MBO 4 werk- en denkniveau en hebt minimaal 4 jaar werkervaring en deze bij voorkeur opgedaan in de horecabranche. Je bent een natuurlijke leider met een passie om gasten blij te maken. 

Wil je ook meegroeien met ons succesvolle concept dat al bijna 20 jaar bestaat?

 

Plan gemakkelijk en snel een korte (beeld) belafspraak in met Eelco van de Glind, expansiemanager van eazie. De afspraken zijn mogelijk op vrijdagen tussen 09.00 uur en 12.00 uur. Kies het moment dat voor jou het beste uitkomt via deze link.

Of neem contact op via [email protected]. Tot snel!