Wat is jouw doel?

Versterk je spieren met Power up

Gemaakt voor het optimaal laten herstellen en opbouwen van je spieren. De ideale maaltijd voor of na je krachttraining of fysiek zware training.

Eet minder koolhydraten en val af met Low carb

Slechts 20,8 gram koolhydraten en toch heel erg lekker. Ondanks de zero carb noedels toch zeer voedzaam en vullend door de grotere portie eiwitten én groenten.

Voorkom een dip en behoud je focus met Full focus

De ingrediënten worden langzaam opgenomen door de volkorenrijst. De eiwitten uit de biefstuk zorgen voor een lange verzadiging. Ze voorkomen een ‘dip’ en helpen bij het langer behouden van je focus. En de zwarte peper en gember geven je een oppepper!

Behoud je energie Long lasting energy

Volop koolhydraten voor voldoende energie/brandstof. Perfect voor, of juist na je duursport training. 

Geef je lichaam een boost Body boost

Elk moment van de dag een boost voor je body. Volkoren granen met extra veel groenten, vitamines, mineralen en hoogwaardige eiwitten. Garnalen zijn rijk aan de mineralen jodium, fosfor en seleen. Ook bevatten ze diverse B­-vitamines die de energiehuishouding ondersteunen. Knoflook werkt daarnaast ontstekingsremmend.

Wie is Naomi?

Naomi Brinkmans is als sportdiëtiste o.a. werkzaam bij de KNVB en FC Utrecht. Bij de KNVB heeft Naomi voor de Oranje-elftallen op de KNVB Campus een FoodConcept ontwikkeld waarmee ze de voetballers en voetbalsters stuurt in een optimale voedingsinname. Dit wordt volledig afgestemd op het doel dat ze op dat moment hebben: het lichaam puur ‘onderhouden’, eten voor ‘energie’ om maximaal te presteren, of zorgen voor een optimale ‘opbouw en herstel’ van het lichaam. Haar passie is voeding, gezondheid en sport in iedere denkbare combinatie.